Tak koukám, že budu po včerejším zápase první z Čechů, kdo tu zanechá nějakej komentář. Včerejší zápas se opravdu nepovedl a doma se soupeř jako Litva musí porážet. Ale určitě bych neřekl, že naši zápas odflákli. Byly pasáže, kdy jsme Litevce nepustili 5 minut přes půlku, ale bohužel, co mi nejvíc ve včerejším zápase chybělo, byla nějaká myšlenka. Když přišel v druhý půli na hřiště Štajner, tak jsem si říkal, jaktože je ještě v reprezentaci, ale nakonec se ukázalo, že byl nejlepší na hřišti. On právě přinesl takovou fotbalovou chytrost. Nebál se něco udělat i za cenu, že třeba ztratí míč. Tohle mi u našich strašně chybělo. Řekl bych, že jsme měli i velkej tlak, ale bohužel všechny naše centry do vápny hlavičkovali hráči Litvy. Škoda té neproměněné šance Necida, který nepřekonal brankáře z malýho vápna. Jinak jsem rád, že Baroš penaltu neproměnil, protože to byl velkej švindl a žádnej faul. Bosák to řekl dobře o faulu ledvinou.
Mrzelo mě, co naši předvedli, ale tak jak je sjeli dneska ve všech novinách. To si snad ani nezasloužili. Jinak v Olomouci se zase ukázal typickej českej fanoušek. Fandíme jenom, když se daří a pískáme nebo nadáváme, když se nedaří.