Ahoj, väčšina z vás ma pozná ( ako starú známu firmu ) a myslím, že je o tom na tomto mieste napísané viac než dosť, takže viac sa predstavovať nemusím. To čo tu chcem napísať je z iného súdka:
1. chcem tu všetkým adminom vysloviť úprimné vďaka, vďaka za novú šancu, vďaka za prejavenú dôveru, za to že môžem začať odznova.
2. chcem sa ospravedlniť všetkým, čo som ublížil svojím nekorektným správaním - konkrétne Deemu, RS Autogramy a Raid3novi
3. všetky 3 pohľadávky som vybavil a to dúfam k vašej spokojnosti - o 2 viem, že im poslané prišlo a Raid3na prosím o to, aby dal vedieť, či obdržal zásielku.
4. ak má ešte niekto nejakú pohľadávku nevyrovnanú voči mojej osobe nech sa mi ozve do sz a dohodneme sa na vyrovnaní, sľubujem, že korektne a k spokojnosti dotyčného.
5. chcem tu pred celou spoločnosťou vydať prehlásenie: Ja, Gajdoš Michal, sľubujem, že vždy a v každej situácií sa budem snažiť byť pravdivý a korektný, ten kto bude nespokojný s mojím konaním, nech sa ozve adminom a ja tým pádom doživotne končím na tomto fóre a poženiem to vyššie, končím aj so zbieraním kariet.
Prajem vám všetkým pekný deň a tí čo to čítajú, veľa trpezlivosti.