Liga majstrov 10/11 // Europska Liga

čo vás zaujalo na zelených trávnikoch ? / what's new on grass ?

Re: Liga majstrov 10/11 // Europska Liga

Poslaťod dusano13 » Str Aug 25, 2010 9:36 pm

No trafil to parádne, aj keď so šťastím. Už nech len Žilina prežije druhý polčas a tento ročník sa bude na čo pozerať aj na Slovensku.
Obrázok

Zbieram J.Sakica a podpisovky http://www.autogramy.wbl.sk/
Moja zbierka game used dresov http://www.wix.com/dusanon13/hranedresy
Obrázok užívateľa
dusano13
Semi-Pro

Poslaťod MHossa18 » Str Aug 25, 2010 9:56 pm

dusano13 píše:No trafil to parádne, aj keď so šťastím. Už nech len Žilina prežije druhý polčas a tento ročník sa bude na čo pozerať aj na Slovensku.

pripravuje sa ako dement určite nedá a zrazu počujem dúbravka to chytil :tlap
Zbierka:
Connor McDavid & Aleksander Barkov
Obrázok užívateľa
MHossa18
site admin

Poslaťod DzEjDy » Str Aug 25, 2010 9:59 pm

Neprožíváš to nějak mnoho na to jaký kritik slovenskýho fotbalu jsi?
Nejvíce vyčnívající hřebík se zatlouká vždy jako první....
Obrázok užívateľa
DzEjDy
All-Star

Poslaťod MHossa18 » Str Aug 25, 2010 10:23 pm

DzEjDy píše:Neprožíváš to nějak mnoho na to jaký kritik slovenskýho fotbalu jsi?

áno až príliš to prežívam...a to mám ako sedieť pred TV a pozerať sa ako žilina vyhráva a je jednou nohou v Lige Majstrov a mám nečinne sedieť a lamentovať nad tým aký je náš futbal na ho*no?!Konečne sa nám podarilo niečo čo sa slovenskému klubu podarí raz za 10 rokov ( obrazne povedané...) Tak ako to sa nemôžem radovať z úpsechu.Tvrdil som to a kým sa nezmení naša liga a prístup k fanúšikom a vlastne prístup k celému futbalu na SVK budem stále tvrdiť ,že náš futbal hlavne naša liga stojí za veľký prd...ale kvôli tomu ,že si to myslím mám akože ticho sedieť a nadávať na náš futbal?!..
Naposledy upravil MHossa18 dňa Str Aug 25, 2010 10:34 pm, celkovo upravené 1
Zbierka:
Obrázok užívateľa
MHossa18
site admin

Poslaťod MHossa18 » Str Aug 25, 2010 10:31 pm

Vopred upozorňujem ,že MôJ NÁZOR je len MôJ NÁZOR.Nechcem Tu vyvolávať hádky a podobne a môj prípsevok nebude mierený na českých uživateľov fóra!!!
Ja len nechápem pre boha načo sa sem dotrepali Sparta fans?! aby roztrieskali pár terás ?! totálne ich zničili,spáchali čo najväčšiu škodu,podpálili 2 terasy,určite pár ľudí skoro infarkt dostalo..keďže vedeli ,že Sparta má len teoretickú šancu na postup tak sa prišli pomstiť takýmto spôsobom?!Ako sa môžu pre boha nazývať fans?! veď to sú antifans!svojmu klubu len škodia a robia hambu všetkým čestným ,ktorí sa prišli pozrieť na futbal..pretože tak to je veľa ľudí vidí pár vymletých mozgov ( napr. takýchto ...) a hádže všetkých fanúšikov Sparty do jedného vreca (chuligáni a pod.) a často takto odsúdia aj nič s tým nemajúceho človeka...Tomuto sa hovorí fandenie?! To nevedia prejsť centrom mesta zakričať si Sparta a neviem čo ,ale prečo všetko ničiť?!
Zbierka:
Obrázok užívateľa
MHossa18
site admin

Poslaťod DzEjDy » Str Aug 25, 2010 10:34 pm

Aha, takže úspěchy opěvuješ ale všechno ostatní je špatně. Klasik... :bravo
Posílám do Žiliny gratulaci.
Obrázok užívateľa
DzEjDy
All-Star

Poslaťod Hans » Str Aug 25, 2010 10:44 pm

No jo, když se ti hráči netrefí do branky, tak potom nemůžeš vyhrávat. Sledoval jsem pozorně jenom druhej poločas a Sparta si vytvořila několik slibnejch příležitostí. Penalta, Kucka ve vápně a střela Wilfrieda těsně mimo. Kdyby měli seřízený mířidla, tak klidně mohli postoupit. Rozhodně lepší výkon než v prvním zápase. To byla tragédie. Je vidět, že v zádu se to dá hrát i bez psychopata Řepky a velmi průměrného Brabce.

Žilina si ale v součtu obou utkání postup rozhodně zasloužila, takže posílám gratulaci za východní hranice. :bravo

Co se týče hooligans, tak mi je jedno, že se někdo ne louce pomlátí, ale fakt nechápu, proč musí někde domolovat město. Tohle mi přijde hodně ubohý. Holt ale davová psychóza dělá svoje.
Hans
All-Star

Poslaťod dusano13 » Str Aug 25, 2010 10:44 pm

Tak Žilina je tam a po 5 rokoch sa na SR znovu odohrajú skupinové zápasy ligy majstrov. Veľmi ma to potešilo. Myslím si, že takéto bohaté obdobie ako tento rok už náš futbal tak ľahko nezažije, ale hlavne sa teraz treba z toho tešiť. Super.
Obrázok

Zbieram J.Sakica a podpisovky http://www.autogramy.wbl.sk/
Moja zbierka game used dresov http://www.wix.com/dusanon13/hranedresy
Obrázok užívateľa
dusano13
Semi-Pro

Poslaťod MHossa18 » Str Aug 25, 2010 10:49 pm

DzEjDy píše:Aha, takže úspěchy opěvuješ ale všechno ostatní je špatně. Klasik... :bravo
Posílám do Žiliny gratulaci.

Ja sa radujem spolu aj s ostatnými? preto ,že kritizujem SVK futbal to mám teraz ako pozerať na práve tešiacu sa žilinu a kritizovať ako Ceesay netrafil bránu z 5 metrov a že Jež zle zahral priamy kop?!Prosím ťa neviem o čo ti ide... ale kv§li tomu ,že kritizujem SVK LIGU ( zdôrazňujem LIGU) nemôžem sa radovať z toho ,že slovenský mančaft postúpil?! pretože som kritik a pretože tvrdím ,že naša LIGA je nemožná to musím ako skritizovať aj to ,že žilina ZASLÚŽENE postúpila?... preto,že kritizujem tak mám písať komentáre podobné typu? Kam sa hrabe žilina veď je to slovenský tím pôsobiaci v slovenskej lige a preto si nezaslúži hrať Ligu majstrov pretože ligové zápasy tzv. odflákne a nedá sa na ten futbal ani pozerať a preto mám ako držať palce Sparte pretože naša liga je otrasná?...preto ,že si myslím ,že slovenský futbal je nanič .. to som mal akože fandiť Novému Zélandu,Paraguaju,Taliansku,Holandsku?!Preto ,že sa nestotožňujem s niekým kto tvrdí ,že naša liga je fajn - to kvôli tomu mám držať hubu a neprežívať úspech slovenského klubu?áno úspechy ospevujem.. ale čo chlapci si to zaslúžili aja sa s nimi radujem .. a budem im držať palce a čo? to tak vadí? iba preto ,že skritizujem futbal ( napr. ) Zlaté Moravce - Prešov pretože som tam nevidel ani kúsok z futbalového umenia to som už kritik ,ktorý nemá právo sa tešiť z postupu Slovenska na MS či z postupu žiliny do Ligy Majstrov?Dnes som bol na futbale Slovenský pohár - Ľubotice - Poprad.Ľuboticiam fandím už nejaký ten piatok ... po otrasnej chybe brankára sme dostali gól v nadstavenom čase samozrejme obrovská vlna kritiky sa zniesla na brankára a na celý klub a to nie len z mojej strany..ale búrka prejde a na ďalší zápas sa teším a som zvedavý ako zápas dopadne...to ako keď skritizujem obrovskú hrúbku brankára to už nikd ynemôže pochváliť ako ten brankár zázračne chytil penaltu pretože som ho pred tým skritizoval?...aspoň tak som to pochopil ako ak si to myslíš nech sa páči je to tvoj názor...ale chápal by som ťa ak by som tu písal ,že aj náš Majster žilina nevie hrať futbal a hneď o pár dní by som napísal žilna to je klub! ...ale ja píšem o lige teraz píšem o jednom kolektíve..
Zbierka:
Obrázok užívateľa
MHossa18
site admin

Poslaťod Matvichuk » Str Aug 25, 2010 10:59 pm

Ceesay dal nádherný gól, niečo takéto som videl na Slovensku asi len raz bol to tuším Hartig ale tento bol ešte krajší. Mám veľkú radosť. Ale čo to bolo za Spartu? Také šance nepremeniť, takto si postup určite nezaslúžili. Teším sa na žreb, dúfam že pod Tatry zavíta Manchester :D
Obrázok užívateľa
Matvichuk
Semi-Pro

Poslaťod resa » Štv Aug 26, 2010 6:57 am

Kdybych nevěděl, že uživatel MHossa18 má 14 nebo 15 let, tak podle příspěvků bych usuzoval, že to je 45 až 50 letý umrmlaný chlap v hospodě, který v životě nic kloudného neudělal a jenom si na něco pořád stěžuje. Chlapče vzmuž se, protože s takovým přístupem k životu daleko nedojdeš! :00002991
Mike Green - 578
Filip Hronek - 31
Erik Karlsson - 676
Roman Polák - 84
Shea Weber - 866

http://resa2.rajce.idnes.cz
Obrázok užívateľa
resa
All-Star

Poslaťod maracik » Štv Aug 26, 2010 8:17 am

no Zilina je lastovička medzi vrabcami a co sa hovori o jednej lastovicke? vsetci vieme :D
takze uz len aby sem vylosovali Arsenal a zacnem mat trocha rad tuto pseudoligu :hufi
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod MHossa18 » Štv Aug 26, 2010 11:34 am

resa píše:Kdybych nevěděl, že uživatel MHossa18 má 14 nebo 15 let, tak podle příspěvků bych usuzoval, že to je 45 až 50 letý umrmlaný chlap v hospodě, který v životě nic kloudného neudělal a jenom si na něco pořád stěžuje. Chlapče vzmuž se, protože s takovým přístupem k životu daleko nedojdeš! :00002991

Prosím ťa ja som tu len vyjadril radosť z chytenej penalty a už sa tu prejavilo pár názorov aký som kritik slovenského futbalu a ,že to prežívam až nejak príliš.To mám snáď zakázané radovať sa konečne z nejakého úspechu a to len kvôli tomu ,že píšem svoj názor na našu ligu?Nebuď smiešny prosím ťa.
Zbierka:
Obrázok užívateľa
MHossa18
site admin

Poslaťod MartinLAKings » Štv Aug 26, 2010 2:58 pm

Gratulujem Žiline k postupu, zaslúžene postúpila :bravo Konečne si po rokoch pozrieme aj slovenského zástupcu v LM. Dnes hrá aj Slovan v Stuttgarte, ale silno pochybujem, že sa mu tam podarí urobiť nejaký zázrak...aspoň nech neurobia hanbu.
Zbieram karty Žiga Pálffyho (cca 835)
Obrázok užívateľa
MartinLAKings
All-Star

Poslaťod DzEjDy » Štv Aug 26, 2010 7:04 pm

Tak už se těším až ti "modrí šiti" (citace: MHossa18, 24/082010 1:49 pm) šoupnou Žilině taky šestku. To pak tady na fóru bude zase opět kritika úrovně slovenských klubů... :pisk
Obrázok užívateľa
DzEjDy
All-Star

PredchádzajúciĎalší

Späť na Diskusia o futbale / Discussion

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

TOPlist