Vatrasek píše:Tak už jenom Manutd, je tým co nedostal gól
SUPER, len tak ďalej
Vatrasek píše:Tak už jenom Manutd, je tým co nedostal gól
ELAGO píše:Len zo zvedavosti som na chvíľu prepol na stv: Žilina prehráva 0:7 (!!!). To sú ale žobráci.
Lembi píše:Co napsat o dnešním zápase Inter-Tottenham? Smekám před Garethem Balem a celým Tottenhamem... Dát 3 góly v 10 lidech Interu je paráda a Bale je talent jako dlouho nikdo v anglickém fotbale... Radil bych Liverpoolu aby ho v zimě koupili....
makele píše:Lembi píše:Co napsat o dnešním zápase Inter-Tottenham? Smekám před Garethem Balem a celým Tottenhamem... Dát 3 góly v 10 lidech Interu je paráda a Bale je talent jako dlouho nikdo v anglickém fotbale... Radil bych Liverpoolu aby ho v zimě koupili....
Najhorsie na tom je ze liverpool ma nemozne vedenie, ktore nedokaze nikoho zohnat za normalne peniaze. Vid Aquilani za 20 mil. alebo Johnson za 18 mil. 38 mil. za dvoch hracou ktore vykony su hodne max 15 mil je nehorazna suma. A ked sa dal van der vart zohnat za lacne peniaze(8,5 mil za takeho hraca to je ako zimny vypredaj- 70%) tak boli necinny.
MHossa18 píše:makele píše:Lembi píše:Co napsat o dnešním zápase Inter-Tottenham? Smekám před Garethem Balem a celým Tottenhamem... Dát 3 góly v 10 lidech Interu je paráda a Bale je talent jako dlouho nikdo v anglickém fotbale... Radil bych Liverpoolu aby ho v zimě koupili....
Najhorsie na tom je ze liverpool ma nemozne vedenie, ktore nedokaze nikoho zohnat za normalne peniaze. Vid Aquilani za 20 mil. alebo Johnson za 18 mil. 38 mil. za dvoch hracou ktore vykony su hodne max 15 mil je nehorazna suma. A ked sa dal van der vart zohnat za lacne peniaze(8,5 mil za takeho hraca to je ako zimny vypredaj- 70%) tak boli necinny.
Pochybujem ,že by hráč takéhoto kalibru mal záujem o takýto amatérsky klub
MHossa18 píše:[niekto tu fandi ManU a ani nevie preco, ale nenavidi liverpool
MHossa18 píše:MHossa18 píše:[niekto tu fandi ManU a ani nevie preco, ale nenavidi liverpool
Chceš mi povedať, že neviem prečo fandím ManU to si odkiaľ nabral? Kto povedal, že nenávidím L'pool? Choď si najskôr schladiť hlavu pod studenú vodu a potom sa prihlás a napíš tu niečo pravdivé a nie svoje domienky prevrátené na 100%tnú pravdu ako 14-ročný puberťák.
makele píše:MHossa18 píše:MHossa18 píše:[niekto tu fandi ManU a ani nevie preco, ale nenavidi liverpool
Chceš mi povedať, že neviem prečo fandím ManU to si odkiaľ nabral? Kto povedal, že nenávidím L'pool? Choď si najskôr schladiť hlavu pod studenú vodu a potom sa prihlás a napíš tu niečo pravdivé a nie svoje domienky prevrátené na 100%tnú pravdu ako 14-ročný puberťák.
Nemyslel som ze nevies preco fandis ManU .Prepac za tym "a" mala byt ciarka, lebo som to myslel ze nenavidis liverpool ako kazdy fanusik MANU ale vatsina nevie preco(dovod ze su susedne mesta to je podla mna totalna kravina-to mysli, i pri inych pripadoch, ine je ked su tymy rovnakeho mesta Glasgow,Londyn,..). A to ze kde som nabral ze nenavidis liverpool, no zamysli sa a precitaj si co si napisal, ze amatersky klub. Zato ze sa im momentalne nedari neznamena ze su amateri.
Späť na Diskusia o futbale / Discussion
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia