dnes mi prisla jedna karta, nie uplne bezna, vlastne, je to 1/1, takze je pochopitelne, ze to nie je bezna karta. No tato karta je este o nieco hodnotnejsia, nez ostatne 1/1. Kedze je mi jasne, ze vacsina zberatelov odtialto nema o tychto kartach velky prehlad, tak mi dovolte nieco o nej napisat.
Hned na zaciatok vybalim na vas toto: je to moja absolutne vysnivana karta, najlepsia Larryho karta aka kedy bola vydana a aka kedy bude vydana! Takze je vam uz asi jasne, ze toto je bomba (aspon pre mna, i pre basketbalovy zberatelsky svet!) a ja som rad, ze som priniesol tuto kartu do zbierky a na Slovensko!!!
Takze preco som taky vzruseny a cely bez seba z tejto karty a preco ju nevaham oznacit za BEZKONKURENCNE NAJLEPSIU HUGHESOVU KARTU NA SVETE!!!?
Tak po prve: ako so vsetkymi starsimi basketbalovymi masterpiecmi, tak su niekolkonasobne cennejsie ako novsie karty 1/1, no a toto je este k tomu novacikovska 1/1! Hughes ma len 7 novacikovskych 1/1 kariet, kazda z nich je teda pre mna nenahraditelna a ziadana, no doteraz som videl len jedinu z nich, takze toto je druha. To vsak zdaleka nie je vsetko. Tato 1/1 je z jedneho z absolutne najpopularnejsich basketbalovych setov vsetkych cias, z 1998/99 e-x serie, konkretne z ich paralelnej serie ESSENTIAL CREDENTIALS. Tieto paralelne serie su dve: now a future. Seria now ma cislovanie hracov zostupne, teda karta cislo 1 je limitovana do 1, karta cislo 2 do 2 az karta cislo 90 (posledna v serii) ma limit do 90! Seria future, ako uz nazov napoveda je venovana buducnosti, teda novacikom, ktori su na konci setu, takze limitacia prebieha vzostupne, veterani od cisla 1 su limitovany do 90, 89, 88... az posledna karta v serii, posledny novacik (karta cislo 90) ma limit do 1. Takze je jasne, kto je na tej karte.
Ostatni novacikovia z tej sezony, vratane Nowitzkeho, Piercea, Bibbyho, Jamisona, ci Vincea Cartera maju vyssie limity, a pri tych menach je to obrovska pocta a pre mna neocenitelna skutocnost, ze 1/1 ma prave Hughes (konkretne Carter napriklad je karta 89, takze v serii credentials future ma limit /2, ak by mal niekto zaujem si tuto kartu zaobstarat, nech sa paci:
http://www.beckett.com/item/64154144/ )
Nechcel som vas unudit, no tieto veci okolo karty musite poznat, ak mate pochopit jej vyznam.
takze po tom vsetkom, tu je:
och, a este, karta je v uzasnom stave, co je fakt dokonale. vsetky nerovnosti su na softslive, v ktorom bola skenovana